שעמום הוא משבר לאומי: ארוחות שללקוחות נמאס לאכול

האמריקנים עדיין אוכלים בחוץ יותר ממה שהם צריכים, תוך ציון סיבות כמו חוסר זמן או אי יכולת לבשל. ממצא מפתיע יותר? הם גם משועממים מהארוחות שהם מבשלים בבית.

 

שפים פרטיים לאירועים אם כן, יכולים לשווק את עצמם, במקביל ליכולתם לחסוך זמן ללקוחות, כאלה שמסוגלים לבשל ארוחות חדשניות ומגוונות כאחד.

 

מה נמאס לאמריקאים לאכול ומה תוכלו להציע במקום? ספירה לאחור לעשר המנות המאוסות ביותר:

 צדדים "בריאים" נחבאים

אין הרבה דברים בריאים יותר משעועית ירוקה מאודה או צרור ענבים. אבל אלה דברים משעממים להפליא והם עשויים להרתיע לקוחות מלצרוך יותר פירות וירקות. מה גם שהלקוחות שלכם היו יכולים להכין את המזונות האלה בעצמם.

 

אם הארוחה היא על הצד הכבד יותר (בשר ראש, צלעות וכו'), אין שום דבר רע במשהו פשוט וטרי לניקוי החיך. במקום ירקות מאודים הוסיפו פירות הדר, עשבי תיבול טריים, גזר קלוי בחמאת דבש, סלט תירס וקישואים, או אספרגוס קלוי עם עגבניות. ניתן להכין פירות לפרפה, לבשל אותם, או לחתוך דק לקוביות סלסה.

עוף אפוי

עוף הוא מתנה: הוא משתלם, עדין ורב-תכליתי. אך מנות עוף אפויות יכולות להיות משעממות לאחר זמן מה.

 

אתם יכולים לחרוג מתיבול העוף המסורתי שלכם ולהוסיף בוטנים תאילנדים, סלסה ורדה, צ'ימיצ'ורי, חרדל דבש חם או אריסה. חזה ממולא מעניק טאץ' אלגנטי וגם תרד, פלפלים, פטה וגבינות מיוחדות אחרות.

מרק עם סלט

יש סיבה ששילוב של מרק וסלט הוא קלאסי: הוא פוגע בקונטרסט המושלם בין טמפרטורה, מרקם ואסתטיקה. אבל הוא יכול להיות גם מוגזם מאוד.

 

פרשו מחדש את המשמעות של מרק וסלט. במקום סלט חסה, הגישו סלט פסטה (סלט פסטה מקסיקני ברוטב אבוקדו), סלט פירות, ואפילו סלט קינואה או אורז בר. מרק לא חייב להיות חם: נסו גרסה קרה, כמו מלפפון ושמיר. למנות ייחודיות חפשו מאכלים כמו קוקוס תאילנדי, טמלה עוף, שעועית שחורה קובנית, או בקר פיקנטי קוריאני.